Wink Wink


Silmänisku – nikkaaminen, on helppoa, vaikka ei se aina ollut niin. Kyllä minä muistan kun sitä opeteltiin, koko naaman kanssa. Millään ei meinannut osata vaan oli puol naamaa irveessä. Peilin edessä ja kummallako silmällä? Minulla se onnistuu luontevammin oikealla. Vasemmalla on sellasta yrityksen makua, että ei sitä sillä silmällä oikein saa onnistumaan vaivihkaa ja puolhuolimattomasti vaan sen kyllä huomaa niin, että se herättää huomiota, lähinnä koomista, kun koko poski lähtee mukaan.

fe6ca107213bb48dfa64a6c544348e62_large

 

Käsitän nikkaamisen yleensä leikkimieliseksi, pikkasen flirttailevaksi eleeksi, eikä missään nimessä kannata nikkailla kelle tahansa. Jokuhan voi käsittää nikkaamisessa jonkinlaisen lupauksen… Niin ja kyllä mie nikkailen vastakkaiselle sukupuolelle ellei sitten ole kyse jonkinlaisesta höynäyttämisestä. Siis kun yritetään älyyttää jotain ja muille nikataan silmää sen merkiksi, että kyseessä on ihan vaan läppä. Jos nikkaa silmää sillai, ettei muu naama värähdäkkään, se antaa erilaisen olon kuin se nikkaus, mihin kuuluu hiukan vi(e)no hymy.

Nikkaamisesta voi tulla tapa! Joskus aikoinaan minä nikkasin silmää tämän tästä, vähän niin kuin olisin moikannut. Onneksi pääsin siitä eroon, en sentään missään vierotuksessa käynyt, mutta sitkeällä itsekurilla se onnistui ja sen jälkeen en ole liioin nikkaillut. Sain kai eräänlaisen yliannostuksen. Silti se on minusta aina hiukan kujeileva ele ja tykkään kyllä kujeilla, joka päivä, sillä kyllä – se on osa minun luontoani.

Rinnastan siis silmäniskun leikinlaskun ja jekkuilun sarjaan, suurella lämpimällä huumorilla. Vaan, kun se huumori ei kaikilla kuki, niin ei parane silmääkään nikkailla. Voi tulla kiusaantunut olo, kun aina löytyy niitä, jotka ottavat kaiken tosissaan. Saa sitten olla selittelemässä legendaarista ”roska-silmässä”-juttua *huoh*.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s