Naisen logiikka ?


Voi herttinen sentään – mitä on naisen logiikka???? Ettei vaan jotain tyhmää? Sellaista, että kun nainen lausahtaa jotain, niin miehet alkavat nauramaan 😀

Ajatuskin, että olisi jotain naisen logiikkaa, on minulle vieras. Todella vieras ja vastenmielinen. Minulle kaikki ovat ihmisiä, sukupuoleen riippumatta ja niin miehissä kuin naisissa on täydellisiä ”akkoja”, niitä hemmetin kalkkunoita, joiden seurassa en kestä hetkeäkään.

Koska en osaa enkä halua eritellä naisen logiikkaa, mistä tulee vaan mieleen Hannele Lauri(joka ei kuulu suosikkeihini), niin valitan ja ruikutan muutamasta ihmisryhmästä. Vaikkapa sitten naisista…jos huomenna käsittelisi miehet 😉

tumblr_mc1yom2fAC1rifgcko1_500_large

Vouhottajat – sellaiseen tai pahimmassa tapauksessa niihin, kun törmää, yrittää hävitä vähin äänin. Aina se ei onnistu, jos he ovat jo bonganneet ja imaisseet mukaansa, niin sieltä ei meinaa millään päästä karkuun. Vouhottaja on koko ajan äänessä, tietää ja osaa kaiken, vaikka todellisuus on toinen. Heillä on parhaimmat kakkureseptit, he askartelevat pikkukätösin kaikkea tosi kivaa ja ihanaa. He laihduttavat aina ja hurhahtavat kaikkiin pipidieetteihin ja humppajumppaohjelmiin. He pitävät kaikkia hauskoja kekkereitä(Tuppereita yms.) ja ei, jos sinne joutuu, saa armottoman päänsäryn.

Vaatimattomat – millään ei jaksa heitä! Kun kaiken aikaa saa olla antamassa virtaa ja pönkittämässä, sillä sitähän he kerjäävät. Kun ei minusta oo, ja en osaa, ja voi kun en minä mitään, ei tää nyt onnistu ja ei kai minusta nyt vaan ole vaivaa…. Just, kyllä on vaivaa, kun tarttis olla jatkuvasti olla kehumassa, että oletpas sinä nyt ja osaatpas ja että sinä olet hyvä, olet, olet… Kuletaan sitten virttyneessä villatakissa, ilman meikkiä, ettei vaan mitenkään herätettäisiin huomiota.

Vittuilijat – aika usein on taustalla kateus. Sillä kaverilla menee huomattavasti paremmin ja se on vittuilijalta pois, tottakai, mutta voihan sitä heittää kapuloita rattaisiin. Kun oikein ilkeästi sanoo, niin miten syttyykin oikin valo silmiin ja suupieleet vääntyvät kieroon hymyyn ja taas on hyvä mieli, kun näkee toisen pahoittava mielen, niin että eipähän sillä ainakaan silloin mene hyvin. On ihan ansainnut pahan mielen, kun siinä aina on niin kovin iloisena.

No, en nyt viitti enempää, mutta tulipahan auottua. Ihan vaan sen takia, että olen pikkasen väsynyt. Tytsä alkoi aamulla viiden jälkeen herätellä varovaisilla viesteillä…äiti, mie oon kipee…. Heräsin ja keitin kahvit ja olin jo klo 8:00 naapurikaupungissa viemässä lasta sairaalaan. Oli oltava emona poikastaan hoitamassa, ressukka.

Mainokset

2 thoughts on “Naisen logiikka ?

  1. Mitä me äidit ei lastemme eteen tehtäisi? Minua kauhistuttaa ajatuskin, että esikoinen tuolla Kainuussa sairastuisi eikä hänellä ole ketään hakemassa ruokaa ja hoivaamassa. Onneksi tuntuu olevan suhteellisen terve nuori mies.
    Loistavia analyysejä olet laatinut meistä naisista. Kaikki ovat sellaisia porukoita, joissa en itse halua olla mukana….

  2. Se oma lapsi on aina niin lähellä – sydäntä! Eikä oo turhan ruikuttaja – ilahtui silmin nähen, ku äite pelmahti paikalle ja jäi niin surkusena, kun lähin – oli pakko, sillä hän toipuu paremmin, kun saa olla rauhassa ja tarttee vielä huomenna lääkkeitä siellä.
    Juu, karkuun naisporukoita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s