Aikojen alussa…


…Jumala loi taivaan ja maan. Nyt sitä mietitään, onko taivasta ja maankin ovat ihmiset pilanneet, ainakin paikoittain. Onneksi on vielä kohtia, mistä voi nauttia, mikä ei ole likaista tai muuten rumuudella peitettyä.

…Blogilistakin jotenkuten pelitti. Nyt siihen ei ole mitään luottamista. Minunkin blogini muka kerää julmettuja määriä lukijoita. Ei pidä paikkaansa, sillä oikeesti niitä on vain kourallinen. Blogilista kertoo, miten on se ja se, erään tietyn palvelimen blogit päivittyneet. Paskat! Kun menee katsomaan, tuorein postaus on viime vuodelta. Ei ymmärrä???

…Osattiin tehdä kaikkea. Nykyään on päästävä kaikesta napin painalluksella. Pian kukaan ei osaa mitää, kaikki ovat kyvyttömiä, jos nappi menee rikki? Kukaan ei osaa tehdä mitään, paitsi painella nappeja.

…Kestettiin vaikka mitä, sodat ja vastoinkäymiset. Nyt jos menee tikku sormeen, se on mentävä sairaalaan. Jos paukahtaa pikkunen nuha, se tuntuu katastrofilta, ei voi tehdä mitään, paitsi surffata netissä, päivittä facebookiin, kuinka kurjaa on…

…Pystyi vanhankin korjaamaan. Ei pysty enää, jos joku osaisikin, niin se tulisi niin kalliiksi, ettei se kannata. Helpompaa on kuormittaa maapalloa tekemällä vanhasta romua ja ostamalla uutta.

…Kaikki oli hitaampaa eikä kenelläkään ollut niin kiire – kuin nyt! Nyt kiire on jokaisen hihassa, eikä sitä saa ravistelemallakaan irti.

Voi olla, että minusta vain tuntuu, mutta ihan kuin aikojen alussa, ihan minkä tahansa ajan, olisi ollut jotenkin yksinkertaisempaa 🙂

7c73031faef5187679c817c4da8f68ab_large

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s