Syrjällään


Kun ajattelee sanaa syrjällään, niin ekaksi tulee mieleen päikkärit! Mie meen tästä ny vähä syrjällee…. Sitä sitten mukavasti kiepsahtaa sohvaan ja nimenomaan kylkiasentoon ja ottaa pienet unoset. Muutenkin tykkään nukkua kylelläni ja useimmiten vasemmalla kylellä. Hirmuisesti peittoja ja sinne alle sitten vaan piiloon nukkumaan ja niin, ettei kukaan saa häiritä. Niin, enkä kärsi hikipuuskista(vielä) vaan olen enemmänkin vilukissa, mutta silti haluan nukkua ikkuna auki, koska tarvitsen raitista ilmaa. Jos joudun nukkumaan ”ilmattomassa” paikassa, niin melko saletisti paukkuu pää.

Toinen, ihan yhtä lailla syrjällään-olo tuli siitä, kun sitä ollaan syrjällään johonkin. Yleensä ihmiseen 🙂 On niin syrjällään, ettei juur muuta huomaakkaan, Näkisin tilanteen vieläpä niin, että oikein poskeaan painaa toisen olkaan ja katse on koiramaisen anova. Niin, olenhan minäkin ollut syrjällään, montakin kertaa, mutta se ei ole koskaan ollut pitkäaikaista, kuten ei päikkösetkään 🙂

tumblr_m7odiauYBf1qilvieo1_400_large

 

No, minä haluaisin pysyä suorana, pystyasennossa! En halua olla syrjällään kehenkään, koska… no, kauheeta, en kyllä osaa fiksusti perustella. En halua sitäkään, että joku on syrjällään minuun, koska siten en pysy pystyssä. Pitäisi molempien olla niin syrjällään toisiinsa, että pitäisivät toinen toistaan pystyssä… Just!

Syrjällään olin tähän tarinaan!

Mainokset

2 thoughts on “Syrjällään

  1. Huomaan, että olen ihan syrjällään sun blogiisi, joten älä vain lopeta kirjoittamista! Nämä annetuista otsikoista laaditut tekstit ovat tosi kivoja, kuten yleensä muukin tekstisi. Itse en pysty päikkäreitä nukkumaan tai olen väsynyt koko päivän.

    • Heh, kiitos Sari! Monta blogiani olen lopettanut tai ne ovat hävinneet, mutta luulen, että on vain pakko olla jokin reikä mihin upottaa kaiken ja tämä taitaa olla se 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s