Tomu


Tomu, onko se sitä ihan hienointa pölyä? Se, mikä on asettunut johonkin nurkkaan, piiloon, saadakseen olla rauhassa, ettei kukaan huomaisi? Niin, sitä löysin eilen työmaalta. Käsilläni pyyhkäisin, kun en meinanut uskoa, että onko se tomua vaiko optinen harha. Se tarttui käsiini, sormeni olivat ihan harmaat eikä se irronut ravistamalla, housuihin ei viitsinyt pyyhkiä. Oli mentävä pesemään kädet.

Niin, väkisinkin mietin, tomua, sitä mekin olemme, ainakin sitten joskus. Kun kaikki loppuu, niin mitä meistä jää? Juttelin Rinssin kanssa siitä, kuinka ainutlaatuista meidän elämä on, miten täynnä ihan huikeita kokemuksia, suurin osa sellaisia, mitä ei voi kertoa, mitä ei voi saattaa muiden tietoisuuteen. Kukaan ei koskaan saa tietää, eikö? Ehdotin Rinssille, että eikö voisi vaikka kirjoittaa ylös, niin että joskus sitten tulevaisuudessa joku voisi lukea? Sitten kun ei olisi niitä, joita omat seikkailut voisivat loukata… hah, sitten kun itse on tomua!

Vaikka niin toivoin, että olisin saanut olla koko viikon rauhassa, olla kuin tomuna jossain nurkassa, kaikelta piilossa, se ei toteutunut! Rinssin kanssa on vaihdettu kiitollisia sähköposteja. Peetu….*huoh* taas on kääntänyt kelkkansa. Nyt hän ei kiukuttele, ei ainakaan eilen, vaan oli sellainen herttainen ja ihan mielettömän rakastava. Pyysi moneen kertaan anteeksi kiukutteluaan ja kuinka haluaa minua, minut luokseen. Kerroin hänelle, että voisin tulla, mutta pelkään sitä, että jos hän on kaiken aikaa ailahtelevainen ja rauhaton, niin ärsyynnyn. Minä olen se hermoheikko, joka ei vaan kestä sitä, jos toinen ei pysy aloillaan ja on kaiken aikaa ihan kierroksilla. Hyvä, uskon että hänellä on kipuja, mutta kun silti – minulta puuttuu ymmärrys.

Ihan hirveän asian totesin eilen aamulla! Mietin sitä, miten ihana mies olisi sellainen, jolla olisi Rinssin mieli ja Peetun rakastelutaidot. Osaisinko sittenkään olla tyytyväinen? Tuskin, mutta se nyt vain oli sellainen visio, minkä puhallan tomuna tuuleen…

tumblr_mg9gbmnKPJ1r076g9o1_500_large

 

Tarina päivässä tää on, hetken ihan tomuton!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s