Tilanne tasaantuu…


Nyt alkaa olla tilanen vakaa. En vastannut Peetun viestiin, koska en tiennyt mitä siihen olisin laittanut? Siis, minä en tiennyt, vaikka harvoin jään sanattomaksi. Se kummitteli koko ajan mielessä ja mietin, mitä Peetu miettii ja mitä tulee seuraavaksi… Siirsin ja siirsin ja olin väsynyt, haluton ja en saanut itseäni edes sohvalta ylös, päätä särki.

Eilen häneltä tuli ihan pieni kysymys – Kuinka voit? Kerroin, että en vaan jaksa mitään ja olen kuin käsijarru päällä…. Hän vastasi siihen – Anna kaikkien vanhojen nyt vaan olla, Hymyä! Pitkästä aikaa hän vaikutti enemmän tasapainoiselta kuin aikoihin. Hän laittoi toiveen, että voin tulla käymää kun se minulle sopii, mutta mitään rakkauden tunnustuksia ja sitä jumalatonta kaipuuta ei nyt ollut. Se tuntui huojentavalta. Siis todella!

tumblr_lte7drGXDi1qkmctto1_500_large

Sain kammettua itseni sohvalta ja lähdin Pienen miehen kanssa elokuviin. Piristyin kummasti. Peetun viestit olivat ihanan arkisia ja jotenkin positiivisia. Pidin niistä niin, että minulle tuli ihan ikävä sitä miestä. Kun se pysyisi sellaisena. Uskomatonta, mutta ne kaikki rakkauden tunnustukset olivat jotenkin niin täynnä dramaa ja tuskaa? Vaikka kaiken järjen mukaan pitäisi kai olla toisin?

Nyt on kuitenkin loma taas pidetty ja lähden tänään töihin. Ihana arki!

Mainokset

One thought on “Tilanne tasaantuu…

  1. Mukavia työpäiviä! Kyllä se normiarki on parasta, kun sen aina muistaisi…..ei sitä elämäänsä mitään suurta draama tarvitse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s