Ajatus katosi!


Eilen illalla huomasin jotain, mikä harmitti minua ihan koko illan. Etsin yhtä juttua vanhasta blogistani ja vain huomatakseni, ettei sitä ole enää olemassa!!!! MITVIT?????

http://ajatukseni.net/

Aiemman ilmoituksen mukaisesti???? En ollut saanut mitään ilmoitusta??? Minulla hävisi sinne NELJÄ blogia! Ajatukseni.net oli siis sellainen, missä oli vähän blogitilaa, mutta tykkäsin siitä, silloin aikoinaan ja aloitin siellä. Minulta katosi nyt mm. se minun ensimmäinen blogini, minkä aloitin ja kirjoitin niin tunteella ja sydämellä. Jos minulla olisi ollut edes pieninkin aavistus siitä, että he tosta noin vaan hävittävät kaiken, niin edes sen olisin halunut itselleni tallentaa. Niitä tuntoja, mitä sinne kirjoitin, en saa ikinä enää mistään takaisin. Blogini koski sitä eroprosessia, mitä kävin, kun lasteni isä lähti…. Kuinka se oli elämäni pahin asia ja huolimatta siitä, että selvisinhän minä siitä, mutta kyllähän se jälkensä jätti.

Olen tykännyt blogeista ja niiden pitämisestä. On vaan uskottava, ettei mihinkään ole luottamista. Vuodatus on toinen, mihin en enää voi kirjoittaa. Siellä kävi niin monta kämmiä, että vieläkin harmittaa. Kun kerran valitin, niin sain niin töykeän vastauksen, että mitäs valitat, ilmainen palvelu. No, enpä ole sinnekään en aikoihin kirjoittanut.

Jonain päivänä varmaan tämäkin blogi on vaan *puff* kadonnut jonnekkin. Kaikki on katoavaista ja olis vaan opittava luopumaan, vaikka se sattuu.

tumblrm7lror2hqy1r1eej5_large

Mainokset

3 thoughts on “Ajatus katosi!

  1. Kummallista, että koko blogi on noin vain kadonnut. Vuodatus on tällä hetkellä suljettu, kun siirtävät materiaalia uuteen järjestelmään, siksi ei tässä pääse itse lainkaan kirjoittelemaan. Homman pitäisi aueta jälleen kuun vaihteen tienoilla ja ymmärsin, että kaikki vanhakin säilyy…..ans kattoo ny!

    • Kaikki NELJÄ siellä olevaa blogiani, joiden mukana meni palanen minua 😦
      Viimeeksi kun Vuodatus ”uudisti” jotain, niin eräästä siellä olevasta blogistani hävisi joka ikinen kuva! Yhtään ei palautunut 😦 Loppu siihen se blogi!

      • Vuodatuksellahan oli tosiaan viime kesänä joku iso bugi ja onnistuivat hävittämään kaikkien ihmisten kuvat. Onneksi itselläni ei kuvia ollut. Eihän kuvaton blogi ole yhtä mukava lukea, mutta tuossa tilanteessa olin tyytyväinen. Ja niitähän he eivät pystyneet palauttamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s