Eräänlainen kalajuttu


Tytsällä oli eilen labra. Kävi kokeissa terkkarin lähetteellä. Tänään sitten ilmoitti, että Turha reissu! Minä sitten heti ihmettelemään, että miten niin, oliko ne kokeet hävinneet jonnekin? – No ei, mutta kun ei niissä ollu mitää….

On se vaan jännä, että kun sitä käy kokeissa ja saakin tulokseksi, ettei ole mitään vikaa, niin ensimmäisenä tulee mieleen, että ihan turha reissu. Aikaa ja vaivaa meni kaikilla, kun ihan ”turhaa” tuli käytyä. Selitin sitten Tytsälle, ettei ollut turhaa. Oli erittäin hienoa, että huolehtivat sinusta, ottavat kokeita ja aina parasta on se, kun ei olekkaan mitään vikaa!

Kävin minäkin tissejä litistyttämässä ja ihan ”turha” reissu, kun eilen sain tulokset ja mitään ei löytynyt! Vaan, kyllä minä muistan senkin kevään vuonna 2008, kun olin tähystyksessä, niin löytypäs. Muistan silloinkin heti, sen ajatuksen, että no huh, eipä tullut turhaa sitäkään tehtyä. Oikein mietin, että olikohan se lääkärillekin sellainen ”bingo”! Kun sitä tekee tähystyksiä ja suurimmassa osassa ei löydy mitään ja sitten kun löytyy, niin voilá! Vähän niin ku kalastajalla, joka istuu ja istuu, ei nykyn nykyä, mutta sitten saa oikein kunnon vonkaleen 😀

Rybachka-600x400_large

Sorry, tää nyt oli tällästä mustaa huumoria, mutta menköön!

Mainokset

2 thoughts on “Eräänlainen kalajuttu

  1. Suurin osa meistä kuitenkin ajattelee varmasti juuri niin kuin tyttäresi, että turha reissu. Vaikka kuinka kauhea tunne se olisikaan, jos jotain löytyisi. Kyllä minua joka kerta jännittää jonkun kokeen jälkeen, että saako ne terveen paperit. Hienoa kuitenkin, että teillä on kaikki hyvin.

  2. Ne ”turhat reissut” ovat kuitenkin tässä tapauksessa ihan parhaita 🙂
    Usein vissiin oletetaan, että kyllä sieltä jotain löytyy…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s