Naisten alushousut


Arkinen, mutta todella tärkeä asia! Miten se nyt nousikin esiin, niin aamulla, kun vaihdoin alushousuja, kattelin niitä pesuun meneviä, että kyllä joutas jo roskikseen, mutta jos kuitenkin vielä yhteen pesuun ja sit… Näin minä ajattelen usein ja alushousuni ovat kaikki lähes samaa luokkaa.

Olen siis sitä mieltä, että aina on oltava puhtaat alushousut, koska kuten kaikki tietävät, niin olisi kurjaa joutua johonkin onnettomuuteen, missä sitten paljastuisi, ettei ees puhtaita alushousuja ollut jalassa. Niinpä vaihdan niitä aina tarvittaessa. Minulla on alushousut kylpyhuoneen kaapissa, joten vaihto sujuu näppärästi ja sitten on taas kaikki hyvin.

Minulla on siis alushousut, ei pikkarit. Jumaliste, miten hirveä sana on pikkarit. Kuka älypää sen on keksinyt, niin minä en ainakaan käytä! Pikkutytöillä saattaa olla pikkarit, mutta ei aikuisella naisella. Kaikista pahinta on, jos kuulee sanan pikkarit miehen suusta. Herra varjele, että silloin ottaa koville. Alkkarit viel jotenkin menee, mutta ei sii pikkarit.

Alushousujen ostaminen on työlästä! Kukapa niitä sovittelisi??? Hirveästi ei viittisi laittaa rahaa niihin, koska pieni kangaspala ja lähes aina piilossa, niin onko fiksua törsätä? Ei, eikä oo varaakaan. Sitten on vaara, että ostaa väärin! Ostaa just ne alushousut, mitkä menee pyllyvakoon, kun on niin iso lahkeen suu ja pieni perse. Pahimmassa tapauksessa on ostanut juuri sen pakkauksen, missä on seitsemät erikuvioiset, hauskan näköiset alushousut ja ne kaikki katoaa sinne… Tai sitten ne ovat niitä, mitkä ei purista, vaan valuu kaiken aikaa… Vaivihkaa on aina tungettava käsi housun kauluksesta sisään ja kalastettava karkaavat alushousut takaisin omille kohilleen. Sit on niitäkin housuja, mitkä ovat ihan jumalaisen kauniita, mutta kutittaa. Ei kiva, kun on juuri sellaiset laittanut jalkaansa ja huomaa kutinan vasta kun on jo töissä, juhlissa, kaupungilla. Rapsuta siinä sitten…

Niin, ja kun nykyään on sit hirmuinen määrä eri mallisia. Ota niistä selko, mikä mikin on. Naruja en suostu käyttämään alushousuina. Enkä huoli mitään lahkeellisiakaan. Sellaset minulla oli ennen muinoin sukkanauha-aikoina ja sain niistä trauman. Silloin ne olivat niitä mummomallisia ja  vaaleanpunaisia ja ei ollenkaan tyttömäisiä. Nykyään ne sanoo niitä vissiin boxereiksi. Miehet voi pitää boxereita, minä en. Haluan ihan tavalliset, normaalit alushousut, mutta en kuitenkaan mitään sloggeja! Voiko pliisumpia alushousuja olla??? Niin, ja ajan kanssa niihin tulee reikiä!? Minä tahdon tavallisen malliset, jalassa istuvat, NÄTIT alushousut, ilman mitään krumeluureja ja käsin en pese!

tumblr_m8soprWex91rd17e8o1_500_large

Tämmösen kivan jutun kehitin itselleni näin joulun alla, mikä sinänsä ei ole ongelma vaan kuhan mietiskelin, yksin kotona! Rusetti alushousuissa…ei seevetti !!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s