Erossa vähän aikaa


Tulin eilen kotiin. Oli ihanaa! Aika vaan meni taas niin nopeasti. Me vaan olimme koko ajan yhdessä. Kävimme autolla kaupungilla, missä me mm. olimme taidemuseossa tutustumassa neljään eri näyttelyyn, kävimme kahvilla ja kaupassa. Kävimme koiran kanssa ulkona, vaikka oli hyytävää, koska myrsky teki tuloaan ja järvi oli jäätymässä. Silti oli niin kaunista tai ainakin kaikki vaan näytti niin kauniilta.

Sisällä me vaan olimme yhdessä, miten upeeta. Juttelimme ja kellimme sängyssä ja miten paljon me pidimme toisiamme hyvänä. Otamme kaikki ne vuodet takaisin, jotka olemme olleet erossa.

Lauantaina kävi pari episodia. Kun kävimme kahvilla, niin siellä kahvilassa oli viereisessä pöydässä pari naista. Kun istahdimme, kiinnitin vaan huomiota siihen, että toiselta naiselta kaatui juoma pitkin pöytää. Peetu kertoi myöhemmin, että se nainen oli koko viime kesän ehdotellut Peetulle jos vaikka mitä ja että rahasta ei olisi ollut puutetta… Peetua ei vaan ollut kiinnostanut. No, sitten illan suussa Peetun puhelin soi. Peetu oli koiran kanssa ulkona. Katsoin kuka soittaa ja koska näin, että se on hänen äitinsä, vastasin. Ei siinä mitään, sovimme, että kerron Peetulle terveiset. No, äiti soitteli sitten kaiken iltaa Peetulle, koska oli jonkin verran huimetuksessa. Se loppui, kun Peetu nakkasi luurit. Semmosia naisia….meitä häiritsemässä 🙂

Vaan, nyt olen kotona ja me tapaamme pian!!!! Peetu tulee nyt vuorostaan meille! Upeeta! Vielä kaksi yötä ja sitten me jälleen tapaamme ja saamme olla yhdessä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s