Sanoja, kauniita ja herkkiä…


Eletään tekstareiden kulta-aikaa! Niin, minä luulin, että se on osaltani ohi, mutta kappas kun se vaan jotenkin on nyt elpynyt. Jouduin jopa liittymätyyppiä vaihtamaan, että saan laittaa tarpeeksi viestejä. Siis, vastaamaan kaikkiin minulle tuleviin viesteihin 🙂

Kyllä – viestittelen Peetun kanssa, mutta hän ei ole ainoa. Tytsä on toinen ja nyt etenkin, kun hän muuttaa pois kotoa, viestien määrä kasvaa. Monet tärkeät asiat on vaihdettu viestein, koska joskus on vain helpompi kirjoittaa, kun puhua.

Eilen illalla söin iltapalaleipää, kun Tytsä nakotti sohvalla, kännykkä käsissä ja autuas ilme kasvoillaan. Kysyin häneltä, että saitko kivan viestin? Hän vaan hymyili. – Viestitteletkö Vävykin kanssa? – Joo…  Sitten hän kertoi, miten pitkän viestin oli saanut ja sanoi, että nyt, vain tämän ainoan kerran saat sen lukea. Otin kännykän käteen ja aloin lukea…. Vedet tulvahtivat silmiini, pala nousi kurkkuun ja minun oli mentävä omaan huoneeseen. Se oli jotain niin kaunista, niin herkkää, siinä oli kaikki, kiteytys siitä, miten paljon Vävykki rakastaaa minun lastani! Se tuntui uskomattoman hyvälle!!!

Olen aina tiennyt, että Vävykki on ihana poika, mutta nyt tuli taas osoitus siitä, että voin päästää Tytsän hänen hoteisiinsa. Kyllä he pärjäävät, kun heillä on toisensa. Silti, olin jotenkin yllättynyt siitä, miten kauniisti nuori mies voi kirjoittaa, se oli jotenkin niin kypsää ja vastuullista, ei mitään pelkkiä sanoja, vaan niin täynnä oikeaa tunnetta, että se kyllä osui.

Tytsä kertoi, että Vävykki osaa kirjoittaa! Se onkin hienoa, kun niin puhutaan, että nykynuorison sanavarasto on niin kovin suppeaa. Poikkeuksia löytyy! Tytsällä on myös sana hallussa ja osaa sitä kyllä käyttää. Ihanaa!

Mainokset

2 thoughts on “Sanoja, kauniita ja herkkiä…

  1. Ihanaa, että lapsesi on antanut lukea saamansa viestin. Myös meillä on paljon tekstiviestittelyä esikoisen kanssa varsinkin nyt kun hän asuu tuolla kaukana. Hän ei pidä puhelimessa puhumisesta, vaikka toisinaan on nyt sekin ihan mukavaa, kun ei ole välttämättä jatkuvasti juttukaveria itsellä. Tekstarit ovat kuitenkin helpompia hänelle, joten viestit kulkevat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s