Varjelen meitä!


Taas eletään aikaa, mikä täyttyy odotuksesta. Ensi viikolla pääsen taas sinne, missä on maanpäällinen paratiisi. Aika hulppeeta! Nyt eletään puhelujen, tekstareiden ja sähköpostien varassa. Mistä sitä tarinaa muutes riittääkin????

Eilen Peetun luona oli käynyt hänen exänsä. Oli halunut tulla juttelemaan, mutta Peetu ei ollut päästänyt sisälle, vaan oli jutellut hänen kanssaa pihalla. Nainen oli itkenyt, kun oli käsittänyt, ettei enää saa Peetua. Surullista! Toisen onni on toisen menetys. Huolimatta siitä, ettei heillä ole ollut enää vuosiin mitään, mutta silti tämä nainen on elätellyt toiveita ja jotenkin minä ymmärrän häntä.  Peetu oli kertonut meistä, että kuinka kauan me olemme tunteneet. Nainen oli kysynyt, että jo hänenkin aikana? – Kyllä, ja kaikkien muidenkin, oli Peetu kertonut.

Minä olen aina ennen räpiköinyt vastaan, en ole ketään päästänyt niin lähelle kuin nyt Peetun. No, lasten isän ehkä, mutta ei hänkään sillai uinut minun nahkoihin kuin Peetu. Minusta se on välillä pelottavaa, että laitamme yhtä aikaa viestejä, hän vie sanat suustani tai minä hänen. Viime yönä häneltä irtosi kaulaketju, minulta toinen korvis…

On ihanaa, oikein suloista ja varsinaista siirappia. Silti, taustalla on se tosiasia, että Peetu taistelee kaiken aikaa kipujen kanssa. Aluksi hän yritti peittää niitä, etten olisi huolissani tai ettei olisi kivuillaan ”pilannut” meidän yhdessä oloa. Sitten vaadin häntä pitämään minut kartalla, sillä on parempi jakaa kuormaa kuin kantaa yksin. En kykene auttamaan, mutta voin edes yrittää myötäelää hänen kanssaan. Hän menee taas kipuhoitoihin, ollakseen kunnossa ensi viikolla kun menen hänen luokseen.

Olen onnellinen hänestä! Hän on minun sellainen aarre, jota en jaa ihan jokaiselle. Hyvä, täällä kyllä, mutta työpaikallanikaan ei tiedä kukaan. Varjelen häntä ja meitä.

Mainokset

2 thoughts on “Varjelen meitä!

  1. Eikö se vanha kansakin jo sanonut, että kellä onni on, se onnen kätkeköön! Eikä tuollaisella työpaikalla kuin sinulla, kannata paljon asioitaan kertoa. Väärin se ymmärretään kuitenkin. Kivut ovat rankkoja. Miehelläni on jatkuvat kivut ja kyllä ne haittaavat perhe-elämää ja parisuhdetta ei siitä mihinkään päästä. Mutta oikein ihanaa yhdessäoloa teille kahdelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s