Äiti on nyt vähän vihainen…


Noni, nyt on vanhemmuus hukassa! Oikea superäitien kauhu oli tänä aamuna vauhdissa!

Heräsin ennen kellon soittoa ja laitoin kahvit tipppumaan, niin että Tytsäkin saa. Niin, miksi se ei ole herännyt??? Vävykki oli meillä yötä, nukkuvatko ne pommiin? Menin varovasti koputtamaan… Juu, hän ei mene tänä aamuna kouluun, koska aikoo auttaa Vävykin muutossa! MITVIT!!!!! Olin sillä siunaamalla niiiin pahalla päällä, ettei mitään tolkkua! Kun ei se koulu ole muutenkaan helppoa Tytsälle, niin yhtää ei tarttisi olla pois, vaan panostaa kahta kauhiammin. Huomautin siitä ja sehän oli väärin, niin väärin!

Koska olin kiehumispisteessä, siitä sai kuulla kaikki. Menetin kaikki aikuisen naisen rippeetkin ja kiukuttelin sitten ihan koko aamun edestä. Seuraavana oli vuorossa Pien mies. Sen tavaraa(jota on todella paljon) on joka paikassa!!! Pyysin siivoamaan tänään, heti koulun jälkeen, sillä muuten ei pääse mihinkään. Poikain huoneeseen ja parvekkeelle ei mahu! Olen sanonut siitä 100 kertaa, mutta mitään ei tapahdu 😦 Olen varoittanut, että jos minä siivoan, tulee puhdasta! En kuitenkaan saa tehdä sitä. Pien mies ei ole aamuisin niitä herttaisimpia(tullut äitiinsä), joten sain kuulla kunniani, jäkättämisestä 😦

Vielä oli vuorossa Pelimies. Siis kun sen pelivehkeet ovat aina missä sattuu, lattialla, sohvalla, saunan lauteilla, yms. Nyt herra oli tunkenut kaikki likapyykkiin, mutta ne olivat märkiä! Haju oli siis ihan käsittämätön. Melkein itkin raivosta, kun purin sitä haisevaa kasaa. Kyllä, minä jäkätin, sillä siitäkin olin niin usein ennenkin sanonut, ettei sinne laiteta mitään märkää, ei edes kosteaa. Pelimies ei sanonut mitään.

Niin, siinä missä Tytsä ja Pien mies peittoaa minut sanan säilällä ja saa minut entistä äkäsemmäksi, Pelimies on hiljaa ja saa minut tuntemaan oloni niin viheliäiseksi.

Kiva, tunsin siis olevani todella vittumainen äiti, ihminen, nainen. En ollut ollenkaan ylpeä itsestäni. Kun lähdin töihin, en sanonut enää mitään, paiskasin oven kiinni ja menin, roskapussi heiluen.

Kun kävelin töihin, Pelimies karautti kauempaa pyörällä ohi – ja vilkutti!

Mainokset

4 thoughts on “Äiti on nyt vähän vihainen…

  1. Aina ei voi voittaa – ei edes joka kerta (Hugo jo aikoinaan). Joskus ne aamut ei vain natsaa ja se on kumma, että kun yhdelle lapselle hermostuu, niin kaikki saavat osansa. Ainakin meillä tapahtuu tällainen ketjureaktio hyvin usein. Kyllä se siitä taas! Olen kyllä kanssasi samaa mieltä, ettei tyttärelläsi ollut oikein hyvä syy jäädä pois koulusta. Vastustan kyllä henkeen ja vereen kaikkia ylimääräisiä poissaoloja. Hyvää viikonloppua kuitenkin!

    • Oli sillä Tytsällä ihan kelpo selitys, minkä sain tekstarina. Perusteli tarkkaan, kuinka oli vävykin apuna tekemässä vuokrasopimusta ja kuinka oli kaikki kouluhommat jo sopinut yms… Hitto, aika turhaan huusin !

  2. Ikävä aamu, mutta hauska tuo Pelimies kun vilkutti 😀 Mä oon yleensä aina aamuisin niin kiukkuinen, että parempi kun asunkin yksin…

    • Niinpä, tuntuu kun pitäisi eristää itsensä jonnekin aina silloin kun se samperin kiukku iskee. Pelimies on hellyttäävä. Pyysin siltä anteeksi 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s