Ketä voi koskettaa ?


Olen usein miettinyt sitä, miten joidenkin voi olla helppo koskettaa toista ihmistä. No, vaikkapa hoitoalan ihmiset, siis kun työkseen koskettavat ihmisiä. Lasten hoitajia, jotka sylittelevät lapsia. Miten helppoa se heille on?

Minusta on kivaa koskettaa, halata ja hiplata, mutta siis vain todella harvoja! Olen jopa seurustelut ihmisen kanssa, jota en ole halunut koskettaa tai häneen koskeminen on ollut kiusallista? Vaikka olisi kuin kiva ihminen! On oltu sängyssä, rakasteltu, mutta se varsinainen koskettaminen on ollut vaikeaa.

Sitten on olemassa ihmisiä, joita on aina kiva halata tai muutenkin koskettaa. Jerry oli ihan ykkönen! Häntä olisi tehnyt mieli kaiken aikaa kosketella, joka paikasta. Niin, että kädet oikein kaipasivat sitä ja se tuntui ihanalta. Sitten on minun Ihana työkaverini, jota aina ohimennen hipasen, kosketan. Lasteni isä oli sellainen, että aina kun olimme yhdessä, olin häneen kosketuksessa.

 

Lapseni ovat sellaisia, joskin Tytsää aika vähän, poikia enemmän. Lasteni isän lapsia tykkään myös pelmuttaa, etenkin nuorempaa ja vauvaa, mitä en ole vielä saanut syliini. En kuitenkaa ole mikään lapsirakas, että sylini olisi avoin kaikille. Jerryn pojasta tykkäsin ja joka kerran kosketin häntä.

Vanhempiani en jotenkin voi tai se vaan on niin kiusallista ja väkinäistä. Onneksi lapseni halailevat heitä :). Minulla on kuitenkin joitain vanhempieni ikäisiä, joita halaan ihan luontevasti, kuten varaäitiäni.

Henkinen koskettaminen onkin sitten jo ihan eri juttu! Siitä en osaa ehkä kirjoittaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s