Sisko ja sen veli


Jos mistä, niin lapsista olen aina osanut nauttia, iloita niistä ja miten he tuovat aina lohtua, tavalla tai toisella.

Eilen olin Tytsän kanssa kaksistaan kotona, kun pojat olivat omilla teillään. Siivosin(?) ja hän laittautui, kun oli lähdössä tyttöjen kanssa ulos. Samalla juttelimme kaikkea ja hän mm. keitti kahvit(ihan vapaasta tahdostaan). Juttelimme mm. Pienestä Miehestä. Siitä kuinka suuri sydän niin pienellä pojalla.

Tytsä kertoi, että jokin aika sitten oli ollut Pienen Miehen kanssa kaksin kotona. Olivat katsoneet telkkaria ja siellä oli ollut puhetta abortista. Pien Mies oli sitten halunut tietää, mitä se tarkoittaa ja sisko selitti veljelleen. Poika oli sitten tuuminut siihen: – Sie et kyllä koskaan tee mitään aborttia! Hoidetaan vaikka yhdessä se vauva.

Niin, että sillee! Sitten Tytsä kertoi, kuinka hänen ystävänsä oli kysynyt, mikä minulla oli maanantai-iltana? Ounou, vaikka niin yritin olla cool… Tytsä oli sitten kertonut syyn. Yhdessä olivat sättineet Jerryä? Miten voikaan olla epistä… Olin hiljaa ja mielessäni ihmettelin, miten meidän nuoriso on empaattista!!!  Tytsä oli myös kertonut sen, mitä Pien Mies oli sanonut, ja se oli aiheuttanut taas lutusia pisteitä pojalleni 😉

Eniten hyvä mieli minulle tuli siitä, että vaikka lapseni riitelevät keskenään, mikä on täysin normaalia, niin he myös keskustelevat toistensa kanssa! Puhuvat milloin mistäkin asiasta. Viime vuonna Pien Mies tenttasi siskoltaan, mikä on DILDO! 😀 Silti, kun he puhuvat asioista, se on parempi, koska heillä on enemmän yhteinen kieli. Kun aikuinen selittää lapselle jotain, se voi mennä ihan mettään! Siihen tulee väkisinkin sellainen opettava ja suojeleva sävy. Kun lapset puhuvat keskenään, asia yleensä tulee selväksi, ilman kiertoteitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s