Sairasta !


Pari päivää on mennyt sillai, että olen ollut ihan sairas! Käyn niin kierroksilla, ettei toista tolkkua! Sen johdosta en saa kunnolla nukuttua ja sen takia alkaa päänsäryt. Varsinainen oravanpyörä 😦 Jerry ei ole minulle hyväksi. Siis ja nämä ne fyysiset oireet. Henkinen puolikin on ihan sukasta! Koen olevani niin tyhmä, epävarma, lihava, vanha, siis kaikkea paskaa… No, ei siitä sen enempää vaan mennään tärkeämpiin asioihin, mutta pysytään sairastamisessa, kun se nyt tuntuu olevan niin kovasti helppo asia!

Alkuviikosta Tytsä alkoi valittaa kurjaa oloaan. Aluksi vähättelin, kun hän on sellainen rinsessa, että välillä kaikki on vaan niin kamalaa. Sitten tilanne alkoi vaikuttaa ihan todelliselle ja soitin lääkäriin. Sain hänelle ajan sekä labraan, että hoitajalle. Koska olin töissä, passitin hänet itse hoitamaan ne keikat ja hoitihan hän. Mikä oli tulos? Tytsällä oli angiina! Sai siihen lääkkeet ja jo oli taas menossa melkein saman tien.

Parin päivän päästä Pelimies mainitsi kurkkukivusta…ei! Sain hänellekin ajat ja sama diagnoosi ja lääkekuuri. Hänkin tokeni heti. Nyt on jo reissussa.

Miksi en meinannut ottaa lapsiani tosissani, niin muistan oman angiinan vuodelta 1977! Olin silloin muualla opiskelemassa ja tulin joululomalle kotiin. Kuume nousi niin korkealle, etten tiennyt oliko yö vai päivä. Makasin reporankana sohvalla. Äitini lähti viemään minua lääkäriin, kävellen. Isä ei lähtenyt viemään, koska meidän välit olivat niin tulehtuneet. Muistan, kuinka pakkasessa kävelimme lääkäriin, mihin oli ehkä 1km. Lääkäri oli tosi rempsakka mieslääkäri, joka ensi töikseen jätti kengänsä tuolin jalan alle sillä seurauksella, että kenkä hajosi. – Perkele, korvaakohan kunta tämän? tuumasi lääkäri 🙂 Sitten hän kurkkasi kurkkuuni ja tokaisi: – Tyttö hyvä, miten sinä olet voinut hengittää? Minulla oli angiina. Sain lääkekuurin, mutta vielä meni makoiluksi ennenkuin tokenin.

Nyt olis kyllä angiinakin parempi tauti kuin tämä saatanan sydänvika 😦 Söis vaan lääkekuurin ja that´s it!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s