Häiriötiloja…


Poikani kertoi minulle eilen, että pyrkii aina nukkumaan kunnon yöunet, valttääkseen väsymyksen. Oli sitten laskenut, että klo 10 asti täytyy nukkua, että on tarpeeksi. Kahdeksan aikaan oli katsonut kelloa, että kumma, kun ei millään enää nukuttaisi, mutta yritti vielä, noustakseen pian ylös ja huomasi silloin, että kello olikin jo 11! Seinäkello oli pysähtynyt 😉

Minäkin vilkuilen aina kelloa, että tiedän kuinka kauan saan vielä nukkua. Herätys on yleensä 6:30. Tänä aamuna vilkaisin kelloa joskun viiden aikoihin ja käänsin kylkeä. Seuraavan kerran vilkaisin kello kahdeksan, MITVIT???? Juu, olin unohtanut laittaa herätyksen 😦 Olen unohtanut viime aikoina niin paljon kaikkea, että ihan pelottaa. Maanantaina unohdin töissä erään tosi tärkeän asian. Eilen illalla, kun lähdin kotoa viimeisenä, minulta jäi ovi auki!!!!

Onko rakastuminen oikeasti vain aivojen kemiaa? Kun se on tukahdutettava, tulee kaikenlaisia ylimääräisiä häiriöitä? Rakastuminen sinänsä on jo sellainen häiriötila, että siitä selviäminen ottaa voimille, mutta pelottaa, mitä seuraavaksi unohdan? Ymmärrän itsekkin, ettei ole kaikki kynät penaalissa, mutta hitto, niitähän minä tässä juuri keräilen!

Eilen oli ”pakko” laittaa viesti Jerrylle! Lyhyt ja ytimekäs ja täynnä asiaa. Pyysin anteeksi kun kysyin, mutta kysyin kuitenkin erästä käytännön asiaa, minkä hän lupasi hoitaa ja ilmoitin vielä, ettei tarvii vastata. Halusin sen asian vaan pois mielestä. Hän vastasi heti ja kertoi asian olevan kunnossa, että osa ei ole vielä tullut… En vastannut siihen mitään. Tunnin päästä häneltä tuli uusi viesti, missä kysyi, miksi pyysin anteeksi? Vastasin hänelle, että, siksi kun minusta tuntuu siltä!

Voi olla, että se oli tahallista paskan siirtämistä, mutta tottahan se on! Minulla on olo, että saisin vaan pyydellä anteeksi, sillä minähän mokasin kaiken, rakastumalla! Jos olisin ollut ihan normaali, oma itteni, meillä olisi voinut olla varsin antoisa suhde, kaverisuhde…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s