Korvaavaa tekemistä


Eiliseen päivään lisää toimintaa, kun lähdin Pienen miehen kanssa viettämään ihanaa kesäiltaa. Pakkasimme vermeet(Pienmies pakkasi) ja ei kun menoksi! Kun pääsimme rantaan, aloimme heti tehdä tulia. Roudasin mettästä rankoja ja pilkoin niitä, ilman kirvestä, sillai kiveä vasten. Kaikkihan tietää, kun laittaa rangan sillai kiveä vasten ja polkasee tai hyppää päälle, niin saa sen poikki. Aurinko paistoi ja tuli hirmu hiki. Viritittelimme kalavehkeitä ja paistoimme makkaraa tulilla. Niin kuuma oli, että sen kummemmin miettimättä, riisuin vaatteet ja pulahdin veteen. Pienmies mietti, että nyt kun joku tulisi, vaan eipä tullut. Yksinäinen kalamies ajeli järvellä ja pohdin, mahtoiko hänellä olla kiikarit 😉 No, nahkaahan se vaan oli. Kyllä teki ihanaa!

Kalaahan en saanut eli uittelin vaan matoa, ihailin maisemia, istuin ja olin vaan. Olin jotenkin onnellinen siitä, että voin lähteä sinne rantaan, olla luonnossa. Pienmies sen sijaan sai kalan, ison kalan ja siitähän se riemu repesi! Sitä hehkutettiin vielä tänä aamunakin!

Sitten eräs ystäväni soitti ja mistäpä muustakaan puhuin kuin Jerrystä. Manasin kaikki sydänsurut ja niistä potemisen niin kellariin, että en haluu kitua vaan nauttia. Kaikki rakastamisen ihanuuden oisin voinut upottaa sinne järveen. Ystäväni oli ihana, lohdutti minua paljon vanhemman naisen kokemuksella. Kertoi, että ei se rakkaus katso ikää, sillä onhan hänkin kokenut sydänsuruja vanhemmalla iällä, eikä se ole mikään kiva kokemus. Hän kannatti ajatusta siitä, että emme ole missään yhteyksissä Jerryn kanssa viikkoon. Vuodatin hänelle kaiken, senkin miten vaikeaa on olla erossa Jerrystä 😦

Kun tulimme kotiin, naapurini piipahti vielä meillä ja toi minulle saunaoluet. Kävin saunassa. Sitten istuskelin sohvalla ja latasin kuvia illasta naamakirjaan. Valvoin aika myöhään. Ajattelin, että tämä toinen päivä meni jo paremmin.

Tänä aamuna, aamukahvia nauttiessani, avasin koneen ja menin naamakirjaan. Jerry oli käynyt tykkäämässä minun kuvista…. Voi hemmetti, eikös meillä ollu sopimus, ettei mitään viestiä 🙂 Kun en siis olisi halunut mitään tietoa, en elon merkkiäkkään koko miehestä! Oma vika, olisin voinut jättää kuvat laittamatta, vaan kun olivat jotenkin niin kivoja.

Kun sitten olen niin kova miettimään kaikken, niin se tuli mieleen, miksi Jerry oli niin myöhään siellä ollut, naamakirjassa… Hänellä on tänään työpäivä ja menee yleensä ennen puolta yötä nukkumaan. Minä valvoin tosi myöhään ja silloin hän ei ollut tykännyt mistään. Minä olen kamala huolestumaan…

Tänään lähtee kolmas Jerrytön päivä käyntiin. Tiedossa lounas ystävän kanssa ja iltavuoro. Tom lupasi tulla käymään duunissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s