Ihan sekaisin….


Tänään, auts, tänään se tapahtui!!!! Aikaisin aamulla heräsin, sillä minulla oli rankka työsessio edessä.  Avasin koneen ja Jerry(!) oli siellä 🙂 Viestittelimme aika lailla jos vaikka mitä ! Lähdin iloisin ja kevyin mielin hoitamaan duunejani. Kun palasin, niin taas alkoi Jerryn kanssa viestiminen ja kappas, nuori mies, eikä osaa pyytää minua ulos 😉 Kertoi vaan, kuinka meinaa ajaa kaupunkiin… Heh, sitten rohkaisin mieleni ja vihjasin, että jos haluaa, niin voisi hakea minut, voisimme mennä kahville ja minä voisin tarjota. Suostui heti! Huh! Kävimme vain suihkussa(minä jopa saunassa) ja sitten hän oli pihassa. Ihanaa!

Ajelimme, kävimme kahvilla, puhuimme höpöjä, taas ajelimme, puhuimme vakavia. Välillä kävimme Tytsälle viemässä lisää vaatetta(oli pippaloissa). Sillä reissulla sain kuulla Tytsältä kunniani – ei saamari, miten se voikin olla niin aina niin mustis 😦 Kyllä pikkasen otti pattiin, mutta kappas, siitäkin juttelin Jerryn kanssa ja otti sen ihan iisisti.

Kun illan loputtua Jerry kaartoi meidän pihaan, palauttaakseen minut, hän toppasi auton, taputti minua polvelle ja toivotti hyvää yötä… Tein jotain itselleni ennen kuulumatonta – kysyin, saanko ihan pikkasen maistaa 🙂 Suutelin häntä ja ai, miten veret pysäyttävää se oli! Leijuin ihan usvassa kotiin….

Mainokset

One thought on “Ihan sekaisin….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s