Ei ole aihetta liputtaa !


Tänään oli saikun jälkeen eka duunipäivä. Meni ihan kiitettävästi. Tosin räkätautini on edelleen päällä ja se kuuluu äänestäni. Välillä yskittääkin niin, että meinaa henki lähteä, siis kun se ei kule. Varmaan sen takia päätäni alkoi särkeä ja kappas, minulla ei ollut yhtään lääkettä mukana. Sillä, olin unohtanut kotiin niin työpuhelimen kuin pillerirasiankin. Niin ja sillohan sitä tarvii, kun se ei ole mukana, sekä puhelinta että niitä pillereitä. En kuitenkaan kehdannut keneltäkään pyytää(tyhmä). Lähdin hiukan aikasemmin kotiin.

Lääkäri soitti minulle tänään ja kehui kaikki labrakokeet maasta taivaaseen, että ne ovat hyvät kuin lapsella 🙂 Mitä selkäni röntgenkuviin tulee, niin sieltä oli ilmennyt hiukan käyryyttä ja alimman lannenikaman madaltuminen ja se oli juuri sen kivun aiheuttaja. Sille saadaan helpotusta, kun saan siihen oikeat venytysohjeet fysioterapeutilta. Joten ihan kiva. Silti minulla on vielä kirurgin pakeilla käynti ja ultra.

Tytsä oli eilen koko päivän vävykin kotona ja sieltä sitten tuli viesti: Anteeksi eilisestä. 🙂 Wau! Ei se sittenkään ole ihan kamala 😀

Sitten, tapasin Jerryn. Hän tuli kaupungille ja laittoi viestiä. Olimme jo hiukan suunnitelleet sitä edellisenä iltana, mutta en jaksanut uskoa. No, tapasimme silti. Ihan vaan kahvilla ja hiukan autoillen, niin että hänen poikansa oli mukana.  Kahvilla oli eräs hänen kaverinsakin mukana. Hänelle hän esitteli minut ”rakkaanaan” ja anopin miniänä (supliikkimiehiä). Sitten meillä oli taas omat menot. Illalla vielä hiukan vaihtelimme viestejä facebookissa. Silti, ei ole syytä liputtaa! Tiedän kyllä heti, jos on tai olisi.

Tom ei sen sijaan ole antanut kuulua itsestään mitään! Tiesin, että hänellä oli vieras koko viikonlopun, mutta oli kuitenkin ollut yhteydessä Jerryyn. No, jos Jerry on maininnut jotain minusta, niin sekö olisi syy olla hiljaa? Toivon todella ettei, sillä en haluaisi miehiä ihan niin tyhminä pitää. Laitoin kuitenkin Tomille viestin ja kysyin kuinka hän voi, ei vastausta… Hmmm… aika mielenkiintoista, mutta seuraan tilannetta 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s