Me kyllä yritetään käyttäytyä….


Hurja paljastus meidän perheestä! No ei,  mutta kun minä en lasteni kanssa leiki, niin pelleilen toki. Heittäydyn ihan hölmöksi(ei ole ollenkaan vaikeaa) ja kuka lähtee mukaan  ja millä lailla?

Tytsä on meidän perheen asiallisin ja järkevin. Hän ei hulluttele, ei leiki Puhuvaa Pierua, ei ikinä alkaisi puhua vauvakieltä tai puhevikaa. Kaikki tälläinen on hänestä ihan typerää. Kärsii muiden puolesta suunnatonta myötähäpeää. Varoittaa aina etukäteen, jos hänelle on tulossa vieraita, että yrittäkää edes käyttäytyä. Silti, hänellä on se sellainen sarkastinen huumori, jolle minä nauran aivan vääränä, mutta sekin hänestä on lähinä noloa.

Pelimies lähtee parhaiten mukaan siinä, jos alan puhua jotain ”kieltä”. Jos jokellan vauvakielellä kaikki päivän tärkeät asiat, hän tulee mukaan. Tai jos on se kieli, että kaikki sanat alkavat samalla kirjaimella tai R-kieli, mitä voi sorauttaa uskomattoman monella eri tavalla. Jee, ja niin onkin sitten kiva värittää kaikkia juttuja lisäsanoilla ja liioitellen. Se on hauskaa! Suosittelen lämpimästi.

Pien mies on taas heti mukana, jos aletaan luoda profiilia, vaikkapa huonekasville. Tai Puhuva pieru-leikki. Pehmolelujen mielen liikket ja sitten kuu, miten kiva leikkikaveri sen on. Puhumattakaan kaikista Jos-leikeistä, että mitä, jos ajettaisiin kolari? Mitä jos, tulisi sota? Mitä, jos meillä olisi tiskikone…. Jutut menevät tosi pitkille urille ja huikealla huumorilla.

Puhutaan sillai monista asioista, pikkasen leikin varjolla. No, joskus menee kyllä jauhot suuhun, kun puhutaan asiaakin. Olin tulossa Pienen miehen kanssa kaupasta, autolla, missä oli radio auki. Jotenkin siellä vilahti sana klamydia... Poika tarttui heti siihen ja vaati tietää mikä se on??? Hmmm… Mietin tovin ja päätin olla kiertelemättä. – Se on sukupuolitauti. Esiintyy pääasiassa joillakin aikuisilla. Huh, se siitä, ei seurannut jatkokysymyksiä.

Mainokset

2 thoughts on “Me kyllä yritetään käyttäytyä….

  1. Klamydiasta olisi voinut vastata tietysti myös, että se on yhtye. 😉

    En tiedä minkä ikäinen pien mies on, mutta lapset kyllä monesti tietää asioita paljon enemmän kuin vanhemmat osaavat edes kuvitella, ja ne spottaa kaikkialta justiinsa ne ”kiusallisimmat” jutut.
    Joskus vuosia sitten pieni serkkuni meni kaivelemaan laukkuani ja löysi sieltä suoraan ne tamponit. Siinähän sitten yritin selittää mitä ne on… ”Pumpuli” ei kelvannut vastaukseksi. 😀

  2. Tiina – Niin olisi, jos se radio-ohjelma olisi käsitellyt yhtyettä, vaan kun puhuttiin tarttuvasta taudista ja siksi kai poika siitä kiinnostui 🙂
    Pien mies on 12v.

    Meillä lapset todella tietävät ja se onkin ollut aika hauskaa. Kun aikoinaan yritin alkaa kertoa Tytsälle kuukautisista, niin kiertelin ja kaartelin eli alustin puheenaihetta, kunnes Tytsä tokaisi, että jos aiot puhua minulle kuukautisista, niin tiedän niistä jo! Oisko neiti ollut 11-12v

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s