10 syytä olla hyvillään !


Sain haasteen, aika lailla mieluisen. Haaste tuli täältä ja nyt minun tarttis kertoa 10 hyvää mieltä tuovaa juttua!

1. Terveet päivät! Osaan nauttia siitä, koska kohdalleni on sattunut niitäkin päiviä, kun olen ollut ihan kauhian kippee, lähinnä migreenin ja sitten syöpähoitojen jälkipäivät. Muusta en niinkään ees mainitsis.

2. Lapset! Lapseni tuottavat minulle jatkuvasti hyvää oloa ja mieltä. Huolimatta siitä, että osaavat olla äksyjä, niin silti. Viimeeksi oli aivan liikuttava tilanne, kun vein pojat isälleen. Pien mies tuli lähtiessä suukittamaan. Pelimiestä en ole enää sillai ees yrittänyt, kun jos se vaikka on noloa… Eilen Pelimies tuli kuitenkin reippaasti itte ja sanoi vielä, että pitäähän sitä nyt äitiä suukittaa 😀

3. Hyvät kirjat, lukeminen! Aina vaan kirjat ja lukeminen saa minut taivaisiin. Luen joka päivä. Kun on oikein paha paikka, minua lohduttaa ajatus kirjasta, siitä mikä on juuri kesken ja minkä pariin pääsen, kun jaksan kotvasen odottaa.

4. Kirjoittaminen! Kirjeet ja blogit ovat perussettiä. On pakko saada kirjoittaa, selventääkseen asioita. Kun kirjoittaa asian, minkä tahansa, se jotenkin jäsentyy ja olo helpottuu.

5. Miehet! Kyllä, kaikki ne lukuisat miehet, joiden kanssa olen seurustellut, jotka ovat ystäviäni. Miehet tekevät minusta naisen ja minusta on kivaa olla nainen. Joskaan en ole avuton nainen. MIes on minulle ystävä tai rakastaja.

6. Luonto! Ihan pakko päästä metsään, järvelle, joelle ja jos seuran saa valita, niin se on Pien mies. Meidän ”eräjormailu” vaan on niin mieltä uudistavaa.

7. Oma olo ja elo! Ihan parasta, kun saa olla itekseen. Saa tehä mitä miellyttää tai olla tekemättä yhtään mitään.

8. Auto! En voisi kuvitellakaan, mitä olisi jos ei olisi autoa. Autolla ajo vaan tuottaa niin hyvää mieltä. Sillä pääsee näppärästi joka paikkaa, eikä tarvitse olla aikataluista perillä. Sillä on helppo kulettaa koko porukka ja tavarat.

9. Aamukahvi! En tiedä mitä kävisi, mutta uskoisin että huonosti, jos en saisi aamukahvia. Niinpä aina on oltava kaapissa kahvia, suodatinpaperia ja kermaa. Aamukahvin haluan aina nauttia yksin ja oikein tunnen, millaista eliksiiriä se on, kun sitä hörppään. Muuta kahvia en sitten kaipaakaan.

10. Ystävät! Ne oikeat, todelliset ystävät, jotka ovat tukena, kun on murjottu olo. Osaavat pienin vilpittömin elein nostaa minua ja iloita kanssani, kun kaikki on hyvin. Olen tavattoman onnellinen ja kiitollinen heistä!

Tässä siis 10 ihan ekana mieleen tullutta hyvän mielen tuottajaa mielivaltaisessa järjestyksessä. Lisääkin olisi, kun sitä voi niin monista asioista saada hyvän mielen! Tämä pitäisi nyt sitten kaikkien sääntöjen mukaan jakaa viidelle… Ounou, kun minä en ole oikein mikään jakaja, niin ottakaa, niin moni kuin haluatte ja kertokaa!

Mainokset

One thought on “10 syytä olla hyvillään !

  1. Meillä on sitten samanlaiset ajatukset. Aamukahvin paikalle vaihtaisin avannon, mutta muuten allekirjoitan nuo samat asiat tärkeiksi, kun sinäkin.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s