Läskilyllerö


Nyt tulee niin naisten juttuja, jotta pojat, pois alta!

Aloitetaan siitä, että minä olen ihan normaalipainoinen, en mikään kukkakeppi, mutta en yhtään ylipainoinen. Mutta – minulla on nyt sellainen kausi menossa, että olo tuntuu kuin painaisin 100 kiloa! Kaikki vaatteet kiristää ja maha tuntuu niin isolta, että ei tiedä missä käsiään pitäisi. Tissit ei meinaa mahtua tissiliiveihin ja kaikki puristaa ja ahistaa. Ja ku kiristää kropassa, niin se valitettavasti kiristää myös päässä(tekis mieli sanoa kaikille, että suksisivat vittuun!)

Koko kroppa tuntuu niin painavalle ja liikkuminenkaan ei ole ketterää. Jummi, miten minä hengästyn ihan pienestä. Sanalla sanoen; Ärsyttävää!!

Mistä johtuu? Luulisi heti, että niistä hormoneista? Voi hyvin pitkälti ollakin niin, mutta kun tämä kausi saattaa kestää kauemminkin kuin vain viikon tai kaksi. Kroppani on ikään kuin hyytynyt, hidastunut kaikista pienimmälle nopeudelle. Millään ei meinaa saada kunnolla käyntiin. Se harmittaa, ihan kamalasti. Kun siis tuntuu, että on ihan väärässä kropassa ja sen kanssa ei vaan tule  toimeen.

Mitä teen? Liikun, kaikesta huolimatta, vaikka se onkin raskasta. Syön tosi vähän, sillä en jaksa syödä eikä se huvita, koska on jo niin paksu olo. Odotan sitä hetkeä, kun kroppani herpaantuu ja käynnistyy taas. Niin tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin, mutta sitä odottaessa on niin kamala olla. Ei voi edes peilistä katsoa 😦

Mainokset

4 thoughts on “Läskilyllerö

  1. Jos paksukainen ja tympeä olo jatkuuuuuuu, niin otatapa kilpirauhasarvot. Vajaatoiminta on hyvin yleistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s