Kiinnostuksen kivivyöry ?


Meillä puhutaan! Siitä, mitä kullekin on päivän mittaan tapahtunut tai vaikkapa joskus. Tykkään kuunnella lasteni juttuja, vaikka se aina siltä näytäkkään kun samalla teen kaikkea muuta. Eritoten Tytsän kertomat sattumukset ja nuorten väliset konfliktit ovat mielenkiintoisia. Minusta ne ovat hyvin pitkälti rinnastettavissa aikuisten juttuihin. Kun hän kertoo henkilöstä X, niin voin heti löytää saman tyylisen ihmisen aikuisten maailmasta. Lisäksi Tytsällä on kivan sarkastinen huumori, mikä värittää niitä tarinoita ja nuorten huumori on minusta hauskaa 🙂

Pien mies kertoo minulle kaikki tärkeät asiat saunassa, kun on ainut, joka vielä suostuu saunomaan vanhan ja rupusen äitin kanssa 🙂 Usein tilittää asioita, joissa on tullut väärin ymmärretyksi. Hänellä on myös melkoinen huumori ja sen puitteissa tulee ongelmia, jos joku ei ymmärräkkään sitä. Viimeksi näin oli käynyt koulussa, kun heillä oli ollut opettajalla sijainen. Sijaiset ovat välillä hankalia, kun eivät he tunne oppilaitaan niin kuin se oma ope.

Pelimies on meillä eniten ulospäin suuntautuvin mutta ylläri, vähiten kertoo mitään! Ei oo oikein mitään kertomista 🙂 Hän sitten enimmäkseen heittää sitä kevyttä läppää. On tullut eniten isäänsä, että tässä nyt mitään tartte puhuu.

Niin, kuten siis kerroin, kuuntelen mieluusti lapsiani, mutta kuuntelevatko he minua ? Hah, joo, jos on oikein tiukka ja paha tilanne, niin joo, mutta minulle erittäin tärkeät työasiat, etenkin ne ihanat onnistumiset, jotka ovat minulle niin nostattavia asioita… niin vastaus oli viimeeksi: Nomutta äiti, wau!

Mainokset

One thought on “Kiinnostuksen kivivyöry ?

  1. Myös minä aina nautin näistä keskusteluista lasten kanssa. Vähän heikosti välillä keskustelevat, mutta toisinaan innostuvat. Välillä saa vähän ”nyhtää” tietoja, että miten teillä menee, mutta kuuluu ehkä tuohon ikäänkin. Ihanaa on se, että lapset luottavat ja kertovat kotona ne huonotkin asiat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s