Hyi kauheeta !


Kuuntelin tässä eilen radiosta, kun juontaja kertoi tapauksesta, missä oli kutsuttu poliisit paikalle, koska käynnissä oli rakastelu, käsittääkseni jossain puistossa! Juttu oli otsikoitu jotenkin niin, että kyseessä oli halipula 🙂 Kiva juttu, paitsi että juontajan mielestä halipula on jotenkin sellainen ihana ja kiva asia. Niin onkin, mutta eikö rakastelu ole?? Minua hämmästyttää, että oli kyse millaisesta rakastelusta tahansa, niin aina se mielletään jotenkin likaiseksi ja sellaiseksi hyi olkoon-jutuksi.

Kun oli tehty tutkimus siitä, miten usein päivässä ajatellaan seksiä, niin yllätys olikin se, että naisetkin ajattelevat ja se oli mainittu tuhmien ajatteluksi. Mikä seksistä tekee tuhmaa?

Eikö seksi ole ihan ihmisen perustarpeita? Kuten syöminenkin. Syömisestä ja ruuanlaitosta puhutaan, niin että välillä oikein tympii. Sitä tulee joka tuutista ja kaikki lehdet ovat sitä täynnä, työpaikkakeskustelut koskevat ruokaa ja syömistä. Vaan auta armias, jos viittaat puolella sanallakin, että ai ku tekis mieli tai miten sekin olis niin pantava, niin hyi kamala! Sitä täristään inhosta tai tirskutaan vaivautuneena 🙂 No, en nyt sentään kerro kaikelle kansalle, jos minun ajatukset liitää luvattomilla teillä, mutta noin niin kuin yleensä ottaen.

Yleisen käsityksen mukaan tulee sellainen olo, ettei kukaan harjoita seksiä, onhan se niin likaista. Etenkään parisuhteessa olevat. Voi olla että olen väärässäkin, mutta siltä se useimmiten vaikuttaa. Joskus on ihan kiva heittää, kuinka joku mies on niin ihana, että antaisin sille viipymättä 😉 Hyi! Naisen suusta se on ihan hirveetä, mut annas olla kun mies sanoo, niin se on keisari!

Minun mielestä seksi, rakastelu, suutelu ja flirtti on kivoja asioita! En näe niissä mitään likaista, siis minun vinkkelistä katsottuna. En siis nyt tarkoita mitään ikäviä lieveilmiöitä, joita nyt on joka asiassa, jos haluaa syvemmälle mennä.

Mainokset

4 thoughts on “Hyi kauheeta !

  1. Joo, toi siis tapahtui eilisessä Poliisit-ohjelmassa muistaakseni. Pariskunta oli kylläkin viltin alla, mutta penkillä jossain hyvinkin yleisellä paikalla. Poliisin mennessä tiedustelemaan, että jatkuuko homma vielä pitkäänkin, niin toinen asianosaisista kertoi kyseessä olevan halipulan. (En kuullut ko. radio-ohjelmaa, joten tarkensin, jos toimittaja kenties selitti epäselvästi).
    Tykkään kyllä seksistä, mutta en välitä katsella muita sitä tekemässä! 😀

    Olen muuten saanut moitteita miesten esineellistämisestä blogissani, mutta joskus vaan pitää saada sanoa, että panisin!

  2. Kiitos! Katson niin vähän televisiota, etten ollut nähnyt koko ohjelmaa. Kuulin siitä sitten radiosta jonkun hömppäjuontajan suusta ja se sattu vaan korvaan ja samalla tuli mieleen kaikki muukin… Heh, paneminen on erittäin hyvä sana 🙂
    Enkä minäkään tykkää katella enkä kuunnella kenenkään panemisia! On se kahden kauppa, mutta ei se silti ole tuhmaa tai likaista!

  3. Haa, riippuu porukasta tuo tirskahtelu. Hyvan naisporukan kanssa ruoditaan valilla syvallisestikin tunnettujen mieshenkiloiden pantavuutta. Mista tulikin mieleen etta Johnny Depp on kuulemma kohta vapaalla jalalla. Joo, niin panisinkii ;-D

  4. Marianne – Johnny Depp… saatte sen…kun minä tykkään enemmän karheammist…Michael Nyqvistille antaisin hetkeekään epäröimättä, ainakin kerran 😉 tai panisin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s