Cadillac


Tämä biisi soi päässäni heti aamusta eli tuossa kuudesta lähtien. Tuli niin vuosi 1976 mieleen, kun silloin niin tykkäsin tästä biisistä. Oli helppo laulaa antaumuksella mukana(peipe,peipe,peipeee, pliiss…) ja joo, ilmakitaraa kans… (saa kokeilla)

Voi hyvinkin olla, että tämä Renegades-renkutus on näissä piireisssä jo soitettu, mutta jos on klassikkoainesta, niin eikös se silloin tarkoita sitä, että kestää useammankin soiton 🙂

Nyt ei sitten tartte juur musavideoon liion paneutua, vaan saa heittäytyä vain kuuntelemaan eli kannat kattoon!

Muita sunnuntain klassikkoja täällä.

Mainokset

8 thoughts on “Cadillac

 1. Tämä oli mulla toinen vaihtoehto. Biisi on muuten plagiaatti, vaikka levyllä tekijöiksi ilmoitetaan Renegadesin pojat. Alkuperäinen on Vince Taylorin Brand New Cadillac:

 2. Kari – juuri näin, mutta minä pidän enemmän Renegades-versiosta. V.Taylor ei sykähdytä ollenkaan, vaikka kuuntelin senkin tänä aamuna ja moneen kertaan.

 3. …mulla onkin viikon piisinä muisto vuodelta 1976…

  Tämä Cadillac on jännä juttu, sehän nimittäin on levylläkin omittu omiin nimiin, kuten Kari sanoikin…minustakin Renegades versio on parempi.

  Cadillacin kyydissä on tullut 70-luvulla istuttua, muistaakseni en kumminkaan ykännyt… ;D

  Paikallishistoriasta kumpuaa mieleeni myös jyväskyläläislähtöinen Rock Cadillac – bändi, joka veti jo 70-luvulla Hurriganes tyylisiä covereita fiftari-klassikoista. http://fi.wikipedia.org/wiki/Rock_Cadillac
  Jouko Mäenpään yhtyä on vielä nykyäänkin hengissä

 4. haloefekti – niin, minusta ne ovat kaksi ihan eri biisiä, toisest tykkää ja toisest ei niin.
  Minä en ole tainut koskaan olla Cadillacin kyydissä, eikä sen malliset autot ole oikein minun makuun, vaikka pidänkin autoista!

 5. Klassikko, klassikko on :). Eikä ole kulunut. Minäkin olen aina luullut tätä Renegadesien omaksi biisiksi. Vince Tayloria en ollutkaan kuullut, hyvä ja energinen.

 6. Täytyy lähettää vielä toinenkin kommentti, kun tuo Vince Taylorin versio jäi kummittelemaan mieleen. Siinä on jotakin samaa kuin Batmanin alkuperäisessä teemasoitossa:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s