Syystuuli


Heti alkuun pyydän nöyrimmästi anteeksi, että tämä esittelemäni biisi ei ole varmaankaan klassikko eikä koskaan tule olemaankaan, paitsi minun päässäni. Se on minulle klassikko, että syksyn intohimoisena rakastajana se soi taas päässäni. Muistan aina kun kuuntelin sitä silloin kun se tuli. Tytsä oli pieni ja istui auton turvaistuimessa ja kun biisi tuli radiosta, lauloimme yhdessä sitä mukana(nyt en uskalla siitä hänelle muistuttaa).

Taikakuun Janne Raappana on minusta söpö ja hänellä on ihana ääni. Tanssimusiikki on sellainen genre, mistä tykkään ajoittain, sillä se tuo niitä muistoja mieleen, kun olin tanssiravintolassa töissä. Joskus näen itseni, hurjissa kuvitelmissa vain, tanssilavalla, kukkamekko(!) päällä ja liihoitellen jonkun komean miehen ksäivarsilla 🙂 Sellainenkin muisto tulee mieleen, kun jäätiin aamuvuoron jälkeen sinne tanssiravintolaan tanssimaan ja siinähän se ilta vierähti pannen jalalla koreasti.

Tässä se on….

Muut sunnuntain klassikot ovat täällä.

Mainokset

5 thoughts on “Syystuuli

 1. Mukavaa tanssimusiikkia. Tulee mieleen aivan joku tanssilava hämärtyvän kesän vaihtuessa syksyyn

 2. No onhan tämä sitten jonkinlainen klassikko ja se riittänee 🙂 Taidan kuulua niihin, joille tällaisesta musiikista ei oikein saa korvamatoa aikaiseksi, mutta väliäkös sillä.

 3. Mutta eihän näiden ”klassikkojen” tarvitsekaan olla ihan varsinaisesti klassikkoja,olen ymmärtänyt,ja monesti laittanut ei-klassikkoja tai omia,henkilökohtaisia klassikkoja.
  Tällainen musa ei muhun pure, mutta ihan hyvää tanssimusaa tämä on.

 4. Ari – hyvä, sait fiiliksestä kiinni 😉

  Vaiheinen – heh, tiesin hiukan nyt sohaisevani… vaan kun minä olen musiikin suhteen aika kaikkiruokainen, niin tällänenkin välillä menee.

  Yaelian – kiva! Niin mie aattelinkin !

  Olin koko päivän tänään tien päällä ja kiersin aika monta kirppariakin. Osu kohdalle Taikakuun CD, hintalapussa luki ” Kasetti 4€” 🙂 En ostanut.

 5. Raappanalla on oikein kiva ääni, mutta kappale miellyttäisi paljon enemmän, jos sovitus ei olisi niin hakkaava. Liiat rumpujen/rumpukoneen päristykset pois ja tilalle keveyttä ja kappaleeseen sisältyvää keinuvuutta, niin tämä olisi tosi hyvä iskelmä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s