Runaway


Tänään menee näin! Trala-laa-tra….  Del Shannon sen teki niin hyvin!

Sitten sama suomeksi 🙂 Kisu rallattaa…

Muita ihania Sunday Classics TÄÄLLÄ!

Mainokset

11 thoughts on “Runaway

 1. Tässä täytyykin tunnustaa että Kisun äänessä on mun korvaan jotakin aivan äärettömän sympaattista, en mahda sille mitään. Vieläkin sen kuullessani olen pakotettu pysähtymään kuuntelemaan laulun loppuun, siinä on joku merkillinen sointi johon olen leimaantunut – olipa kyse soolotuotannosta tai Topmostista. Tunnistan äänen vaikka hän laulaisi vain taustoja… 😀

 2. Yhdyn tuohon HaloE:n kommenttiin, ja tämä johtunee iästä, Kisu on tehnyt pitkän uran ja jäänyt kyllä tietynikäisten musiikkimuistiin. Hänen äänensä on sillätavoin mieleenjäävä, siinä on jokin jota jää vaan kuuntelemaan.

 3. Toinen on klassikko ja toinen ei. Se ei mielestäni ole Kisu. Olen ehkä väärää sukupolvea ymmärtääkseni.

 4. Ari – niinpä!

  halo e ja Hirlii – Shannonin biisiä on kuunneltu kavreiden kanssa ja Kisua *aikuisten*, joten molempiin on omat nostalgiaviritykset. Kisu on ihan nam!

  Panu – niin se voi olla. Eikä kaikkea tarvitsekkaan ymmärtää! Olen ihan saletti, että sie ymmärrät jotain paljon muuta ja tähdellisempää, jota mie taas en hiffaa 🙂

 5. Ensimmäinen kulkee mainiosti aina vaan, toinen tarttuu kurkkuun het alkuunsa. Ainakin minut tuo Kisun versio karkoitti heti alkuunsa, myönnän etten minuuttia pidemmälle pystyyt edes kuutelemaan. Mistä olikin noin karmea synasaundi vielä siihen alkuun löydetty – melkein tuli olo, että onko loanheittomielessä tehty irvailuversio vai mikä. Huh! Versio on juuri sitä Suomi-osastoa jonka suosio on itselleni ihan mysteeri, jos uskallan näin julkisesti tunnustaa.
  Jopas oli biisipari! 😀

 6. uuvana – 😀 ihan tahallani laitoin juuri noin hauskan biisiparin, siis kuinka voidaan samasta biisistä olla niin erilaiset versiot!

  Vaiheinen – sinäkin Brutukseni 😉

 7. Peukutan alkuperäiskappaletta, joka päihittää Kisun version 6-0. Del Shannonin laulu puree, ja koko biisi on sovitettu korkealta ja kovaa -tyyliin. Piano suorastaan hakkaa, koskettimet helisevät rajusti, ja Shannonin ääni kohoaa valittavaan falsettiin Why-sanassa. Nyt ulvotaan mennyttä rakkautta, eikä hissutella hiljakseen, kuten käy Kisun tulkinnassa. Sääli sinänsä, sillä kuten jo Halo Efekti ja Hirlii toteavat, Kisun äänessä on oma samettinen soundinsa.

 8. Viides rooli – asiaa! Kisulla on niitä ihaniakin biisejä, mutta tämä ei niistä ole se. Osui vaan niin sopivasti kohdalle. Alkuperäistä ei yleensä voita mikään!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s