Why Did It Have To Be Me


Eilen illalla sain katsella tölsää!!! Uskomatonta, kun lapset olivat kotona 🙂 Olin tosin etukäteen valmistanut heitä siihen, että klo 21 Yle Teema lähettää ohjelmaa nimenomaan äidille! Asetuin sohvalle oluen kanssa ja 2,5h sain nauttia ABBAsta!!!

Valitsin ABBAn biiseistä tämän, koska olin nuorena niin ihastunut nimenomaan BJÖRNiin, joka oli niin söpö. Kun miehet sanoivat, että Agnethan peppu on maailman seksikkäin, niin minä naisena voisin sanoa samaa Björnin bebasta 🙂

Muita sunnuntain klassikkoja täällä!

Mainokset

10 thoughts on “Why Did It Have To Be Me

 1. Abbaa ❤ Kiva kun valitsit vähemmän soitetun kappaleen. Mukava meno tuossa konserttitaltioinnissa. Miksei kukaan koskaan puhu Fridan seksikkyydestä? Sitä paitsi Benny on vain tullut charmantimmaksi vanhetessaan…

 2. Tuima – nam! Niin, mie en sillai naisten seksikkyyteen kiinnitä huomiota 😉 vaikka onhan hän! Benny taas on niin partainen, että siksi hän ei ole minua innostanut.

 3. Virkistävää kuulla näitä Abban kappaleita, joita ei löydy siltä omalta eniten kuunnellulta kokoelmalta. Tuttu tämä silti oli.

 4. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä paremmin osaan arvostaa Abban musiikkia ja saavutuksia. Yhtye teki aivan käsittämättömän komeaa poppia, hienoja biisejä, kuten tämäkin valitsemasi kappale osoittaa.

 5. Abballa on komeaa ja iloista poppia, kuten Viidesrooli sanoi.

  Seksikkyys taitaa olla niin kovin henk koht makumieltymyksiin perustuva asia, ettei voi olla yhtämieltä edes parhaimpien ystäviensä kanssa, ja sekin, kuten moni muukin asia, muuttuu ajankuluessa.

  Nuoren ihmisen eroottinen vetovoima on, kuten asiaan kuuluukin; nuoressa kehossa, elämässä joka on enimmäkseen edessä – että näin vanhemmiten sitä pitää eroottisena jo vähän toisenlaisia kasvoja. 😉

 6. Ja minä unohdin koko Abba-teemaillan…

  Nuorempana en ilennyt Abbaa kuunnella, oli liian pop, mutta ikä tekee tehtävänsä ja nykyään suorastaan nautin Abban musiikista. Uskomattomia sävellyksiä.

 7. Huoleton lapsuus- ja nuoruusaika tulvahtaa mieleen sadoin ihanin muistoin Abban soidessa.
  Hyviä peppujahan siellä : )

 8. Timo – niin, tämä biisi oli eilisissä sessioissa, molemmissa ja ah, niin ihana!

  Viides rooli – sitä minäkin olen aina hehkuttanut, että kaikki biisit ovat upeita, eivätkö toistensa toisintoja

  Hirlii – minusta taas iän myötä seksikkyyttä näkee vaan enemmän 🙂 Sen, mitä jo nuorena ja lisäksi sen, mitä ikä tuo lisää!

  Susu – just! Minä tykkäsin jo nuorena ja sitten oli välivuosia ja nyt sitten fiilistelen.

  Taru – niin, nostalgiaa ja beboja !!

 9. Abba on abba! Välillä pitää kuunnella paljon ja kovaa, mutta mikään suuri fani en silloin aikoinaan ollut. Nyt ehkis enemmän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s